Slovenija
62 ogledov

Pečečnik trdi, da mu nagaja tudi MOL

Žurnal24 main
Bežigrajski stadion. Čaka se odločitev ministrstva glede pritožb na okoljevarstveno soglasje.

Pri prenovi bežigrajskega stadiona se zdaj zatika tudi v odnosu med Jocom Pečečnikom in Mestno občino Ljubljana (MOL). Ta je v podrobnem prostorskem načrtu stadion umestila v drugo kategorijo hrupa, kar po besedah Pečečnika pomeni, da bo treba leta 2015 na “koncert Slovenske popevke prinesti slušalke.”

Dodaja, da bo zgradil objekt za 200 milijonov evrov, zaposlil 800 ljudi, ljudem na tribunah pa bo lahko ponudil koncert s slušalkami. Na MOL naj bi mu sprva zagotovili, da je prišlo le do napake, nato pa, da ne more biti uvrščen v tretjo kategorijo hrupa. Pečečnik sicer zdaj čaka na odločitev ministrstva za prostor, ali bo ugodilo pritožbam na izdano okoljevastvenega soglasja za prenovo stadiona.

Komentarjev 10
  • juventus1897 09:56 11.september 2012.

    Tudi v tem >nepremičninskem< poslu, MOL pomeni Janković.

  • Hiphura 01:40 11.september 2012.

    800 zaposlenih na stadionu? Kaj govoriči. Sploh ne gre za stadion. Gre za zemljišča okrog stadiona, kjer se hoče it nepremičninarja in zgradit cel kup stavb z nebotično vred. To je njegov cilj. Hoče folk nategnit s štadionom. Zato , ...prikaži več da dobi vsa druga zemljišča za gradnjo. Štadion je Trojanski konj. Že zdavnaj bi lahko gradil, če se ne bi polakomnil skromnega zelenega pasu ob zunanji strani ograje stadiona , ki ga je Plečnik določil za zelenega.

  • Darko 20:56 10.september 2012.

    hm, ne slediš vico bre