Šport > Nogomet
22 ogledov

Pedro dokončno v Londonu

Pedro Španija Italija Madrid prijateljska tekma EPA
Chelsea je za 30 milijonov evrov iz Barcelone pripeljali španskega reprezentanta Pedra.

"Zelo sem vesel, da sem tu. Navdušen sem, ker začenjam avanturo pri Chelseaju, tu sem, da še naprej osvajam lovorike. Hvala klubu in navijačem, ki so mi dali priložnost, da oblečem modri dres," je za klubsko spletno stran Londončanov povedal 28-letni Pedro, ki je pred dnevi v Tbilisiju dosegel odločilni gol Barcelone za superpokalno lovoriko, za klub s Stamford Bridga pa po poročanju španskih medijev podpisal štiriletno pogodbo.

Tenerifčan Pedro se je Barcelonini akademiji pridružil leta 2004, za člansko ekipo pa je debitiral leta 2008. Že v sezoni 2009/10 je resno opozoril nase, kot prvi igralec je gol dosegel v španski ligi, španskem kraljevem pokalu, ligi prvakov, evropskem in španskem superpokalu ter svetovnem klubskem prvenstvu. Pedro je s Katalonci osvojil pet naslovov španskega in tri naslove evropskega prvaka, s Španijo pa je bil evropski in svetovni prvak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.