Šport > Nogomet
25 ogledov

Pep je vendarle za seks

pep guardiola EPA
Pep Guardiola je zatrdil, da ga ne moti, če imajo njegovi igralci spolne odnose.

"Seks mora biti končan pred polnočjo. Tudi, če imate nato prost dan. To je zato, da se naspite. Dejal nam je, da je tako izvlekel maksimum iz Lionela Messija in Roberta Lewandowskega. Igralci se s tem izognejo tudi raznim poškodbam mišic," je pred kratkim o nekaterih metodah Pepa Guardiole za sloviti francoski športni medij L'Equipe dejal Samir Nasri.

Francoz je po prihodu Guardiole v Manchester City igral vsega skupaj le 15 minut, kasneje pa je moral oditi na posojo v Sevillo. Očitno 29-letni Francoz in Katalonec nista našla skupnega jezika. Tudi glede navodil za prakticiranje spolnih odnosov se očitno nista razumela.

Pred ligaško tekmo s Crystal Palacom je o tem želel spregovoriti tudi trener sinjemodrih. "Ali je naslednje vpašanje o Nasriju? O seksu," je na novinarski konferenci pred dvobojem z Londončani temo načel kar Guardiola. Seveda je takoj dobil vprašanje, če svetuje takšno vzdržnost.

In odgovor? "Nemogoče je igrati dober nogomet brez seksa. Ne prepovedujem igralcem užitkov. Prav nasprotno. Več bodo imeli spolnih odnosov, bolje bodo igrali," je z nasmeškom odgovoril katalonski trener.

Nasri bo verjetno zdaj precej zmeden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.