Šport > Nogomet
27 ogledov

Pep naročil Bayernu: Ne prodajte Robbna

guardiola barcelona Reuters
Navkljub vsesplošnemu prepričanju, da so nizozemskemu krilnemu nogometašu Arjenu Robbnu ob vsak dan manjši bazi privržencev v Münchnu šteti dnevi, je bodoči trener bavarskega giganta Josep Guardiola po poročanju Sport Bilda jasno povedal, da si "letečega Holandca" želi zadržati v klubu.

Še kot trener Barcelone naj bi Josep Guardiola želel na Camp Nou pripeljati Arjena Robbna, nekdanjega nogometaša Groningena, PSV Eindhovna, Chelseaja in Reala Madrida, želja delati z Nizozemcem pa se bo Guardioli očitno le uresničila pri Bayernu, ki ga bo kot novi trener okrepil po koncu letošnje sezone.

Katalonec, ki naj bi bil v stalnem kontaktu s podpredsednikom Karlom-Heinzom Rummeniggejem in predsednikom Ulijem Hoenessom, je po poročanju Sport Bilda obema legendama kluba dejal, da zelo ceni 29-letnega Robbna, ki se mu pogodba na Bavarskem izteče leta 2015.

Guardiola je leta 2010 prižgal zeleno luč tudi morebitnemu prihodu Robbna k Barceloni, Nizozemca pa vidi kot garancijo za izvajanje svoje filozofije odpiranja prostora po bokih. Robbnova prihodnost v Münchnu je po seriji poškodb in egoističnih predstav spet v zraku.

Pep naj bi načrte o odhodih in prihodih za naslednjo sezono z Rummeniggejem, Hoenessom in športnim direktorjem Mathiasom Sammerjem končal v naslednjih dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.