Šport > Nogomet
17 ogledov

Pérez: "Bala smo dobili za nizko ceno"

Gareth Bale Florentino Perez  Real Madrid Santiago Bernabeu predstavitev EPA
Predsednik Florentino Pérez je zatrdil, da so Los Blancos za Garetha Bala odšteli nizko ceno, čeprav je šlo za najdražji prestop v zgodovini nogometa.

"Bale je prišel v Madrid razmeroma poceni," je malce presenetljivo zatrdil predsednik madridskega Reala Florentino Pérez v pogovoru za Cadena SER.

Španski podprvaki so za prestop Garetha Bala iz Tottenhama namreč plačali kar 99 milijonov evrov, kar je pet milijonov več, kot je znašal prejšnji rekord ob prestopu Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda v špansko prestolnico.

Otroške sanje odločilen faktor

"Filozofija Madrida je, da podpiše z najboljšimi nogometaši. Bale je bil najboljši igralec, ki je bil na voljo to poletje. Spremljali smo ga dve leti. Tottenham ga sprva ni hotel prodati, toda ko je bogato ponudbo poslal Manchester United, smo se odzvali tudi mi in ponudili naše pogoje. Balove otroške sanje so bile, da bi igral za Madrid in to se je na koncu izkazalo za odločilen faktor," je še dodal gradbeni mogotec.

Najnovejša okrepitev Reala je trenutno poškodovana, tako da bo Valižan izpustil sredin prvenstveni obračun proti Elcheju v gosteh. Sicer pa je Bale že na svojem debiju pri Villarrealu zabil gol, moral pa bi biti pripravljen tudi za madridski derbi z Atléticom, ki je na sporedu ta konec tedna.

 

Komentarjev 1
  • 1111 19:31 24.september 2013.

    ...koliko besed za enga pajaca, ki ne more zdržat na igrišču vseh 90 minut...pa, da so ga plačali samo 1 €