Svet
96 ogledov

Pes ubil dojenčka, njegov bratec hudo ranjen

Žurnal24 main
Velika Britanija je pretresena zaradi smrti 4-mesečnega dojenčka, ki ga je do smrti napadel družinski pes. Napadel je tudi njegovega 22-mesečnega bratca, za katerega življenje se zdravniki še borijo.

V britanskem Colchestru je prišlo do tragičnega dogodka, ko je domači pes - domnevno naj bi šlo za stafordširskega bulterierja - napadel dva otroka. Nekajmesečni dojenček njegovega napada ni preživel, njegov bratec je hudo poškodovan, zdravniki se zanj še borijo. Kot poročajo britanski mediji je ranjena tudi odrasla ženska, gre za dečkovo mamo. Njene poškodbe niso usodnega značaja.

Sosedje nesrečne družine so za Sky News povedali, da so se pred hišo začeli zbirati policijski avtomobili, zato so vedeli, da je nekaj narobe. "Ko smo slišali, da je dojenček mrtev, sprva sploh nismo mogli doumeti. Tako zelo žalostno in tragično."


Vodja policijske uprave v Essexu je medijem povedal, da v težkih trenutkih družini ob strani stojijo usposobljeni policisti, ki vodijo preiskavo. Zakaj je do dogodka prišlo, se še ne ve. Oba hudo poškodovana otroka so reševalci še živa prepeljali v bolnišnico, mlajši je poškodbam podlegel, za življenje starejšega se še borijo, že zdaj pa je jasno, da mu bo napad psa spremenil življenje in tudi videz.

Psa, ki je zakrivil dojenčkovo smrt, so policisti odpeljali, v soglasju z družino so ga uspavali.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 16
  • Dragan Marina Mudrinic 20:39 15.oktober 2016.

    V soglasju z družino so ga uspavali.- Kaj pa lasnik bo pa položnico dobil i stvar rešena , stvar rešena - nikome ništa

  • Harrison 06:24 15.oktober 2016.

    Pri nas smo istočasno imeli hči, sina in rottweilerko, kateri so skupaj odraščali. Vez, katera se je čez čas zgradila med njimi je neopisljiva. Če bi to videl, ne bi mogel verjeti. Po skoraj 14-tih letih, smo jo uspavali zaradi ...prikaži več bolezni in seveda starosti. Nikoli na tem svetu ne bo takega karakterja pri človeku, kot ga je imel ta pes. Še danes se velikokrat doma pogovarjamo o njej in gledamo njene slike. Spomladi pa se pripravljamo na mladička, seveda iste pasme in se ga nadvse veselimo. In ne bomo imeli psa, vendar družinskega člana !!!!

  • Vesoljec 03:13 15.oktober 2016.

    Vseh drugih napadov, ki se zgodijo, se pa "pač" ne objavi. Taki članki so posledica neizobraženih pisunčkov.