Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Pešec umrl, policija išče očividce

Prometna nesreča Andrej Leban
Na cesti Višnja Gora-Ivančna Gorica se je sinoči blizu naselja Podsmreka zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl pešec. Policisti naprošajo morebitne očividce, naj jim sporočijo podrobnosti dogodka.

Voznik osebnega vozila je vozil po cesti iz smeri Ivančna Gorica proti Višnji Gori. Med vožnjo je dohitel pešca, ki ni uporabljal odsevnih teles ali baterije in je hodil po neosvetljenem vozišču v isti smeri. Kljub zaviranju je trčil vanj.

Pešec je bil tako hudo poškodovan, da je na kraju umrl. Pri ogledu nesreče sta bila navzoča tudi preiskovalni sodnik in državna tožilka.

Policisti tako naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli prometni nesreči ali dogajanju pred prometno njo, torej ravnanju pešca pred nesrečo, naj to sporočijo na Postajo prometne policije Ljubljana ali na intervencijsko številko policije 113.

Komentarjev 2
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 10:51 15.december 2014.

    skrajni čas je da se vsi pešci označijo da se vidi po temi,to bi moralo tudi zakonsko uvest in vsakega ki bi videl brez svetlečih oznak bi prijavil.sam vozim previdno pa sem imel že kritične trenutke ko zadnji moment vidiš ...prikaži več človeka ki gre ob cesti pa še v temno oblečen.res ni fer do voznikov ker je tudi avtov preveč in je človek ves zmatran od pazljivosti,seveda se nekateri manj potrudijo za sigurno vožnjo in ne računajo na laj takega kot je pešec brez svetlikavih delcev

  • zdravko05 13:38 14.december 2014.

    Umirajo predvsem pešci in kolesarji!Kddo nas bo zaščitil!Policaji samo iščejo, ali si popil eno pivo, da lahko kasirajo in uničujejo ljudi.