Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Pestra noč za reševalce: ukleščen v avtu, prevrnjen rešilec ...

Prometna nesreča Sandi Zajc/PGD Mengeš
Za reševalnimi enotami je pestra noč.

Začelo se je že nekaj po polnoči, ko sta na cesti Novo mesto–Trebnje pri naselju Grm trčili osebni vozili. V nesreči se je ena oseba poškodovala, reševalci so jo odpeljali v novomeško bolnišnico.

Nekaj pred pol četrto se je na cesti Novo mesto–Metlika pri naselju Dolnja Težka voda reševalno vozilo prevrnilo na streho in obstalo na kolesih. Poškodovanih na srečo ni bilo.

Približno ob istem času sta na Ljubljanski cesti v Kranju trčila osebno in tovorno vozilo. Ukleščeno osebo so morali iz osebnega vozila rešiti kranjski poklicni gasilci. 

Z avtom v gasilski dom

Slabih deset minut čez peto zjutraj je na Golem v občini Ig voznik z osebnim vozilom trčil v gasilski dom. Ljubljanski poklicni gasilci so reševalcem pomagali pri prenosu poškodovanega voznika.

Ob 6.26 pa sta na regionalni cesti Šmarje pri Jelšah–Belo, pri kraju Belo v občini Šmarje pri Jelšah, trčili osebni vozil. Dve poškodovani osebi so odpeljali v celjsko bolnišnico. 

dezurni@zurnal24.si

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.