Magazin > Odnosi in prosti čas
144 ogledov

Pet najboljših nudističnih plaž

Little Beach Maui Profimedias
Predstavljamo vam pet nudističnih plaž, ki se uvrščajo med najboljše na svetu.

Med turisti so nekatere plaže, na katerih odvržejo svoja oblačila, bolj priljubljene od drugih. Predstavljamo vam šopek tistih, ki ljubiteljev nudističnih plaž ne bodo razočarale. 

Little Beach, Maui

Little Beach je plaža na Mauiju, ki jo od njene večje sestre Big Beach loči vulkanski grebenček. Plaža je med nudisti izredno priljubljena. Na Havajih je golo sončenje prepovedano, a policisti na to plažo že dolgo niso stopili. 

Wreck Beach, Kanada

Plaža v Britanski Kolumbiji ponuja dih jemajoč razgled. Vsi, ki so jo kdaj obiskali, jo opisujejo kot magičen kraj, kjer lahko odvržejo oblačila in postanejo eno z naravo. 

Paradise Beach, Grčija

Čista, modra voda, bel pesek in pozitivna energija so besede, s katerimi obiskovalci opišejo ta kraj. Plaža dejansko nudi vse tisto, kar obljublja že njeno ime: paradiž. 

Samurai Beach, Avstralija 

Plaža leži severno od Sydneyja in se razlega na slabem kilometru. Do nje se morajo turisti prebiti preko zahtevnega terena, a ob prihodu na cilj obiskovalci na to ob vseh lepotah hitro pozabijo.

Montalivet, Francija

Montalivet velja za zibelko nudizma. Letovišče je bilo ustanovljeno že leta 1950. Obiskovalcem ponuja več kot 1800 mest za kampiranje, 172 bungalovov ter veliko aktivnosti. Velja za najbolj družinam prijazno nudistično letovišče na svetu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.