Magazin > Lepota & telo
75 ogledov

Pet ženskih težav v vročini

zivljenje 27.06.13. morje, obala, paza, kopalke, zenska, foto: shutterstock Shutterstock
Dekleta se v tej neznosni vročini spopadajo z marsikatero težavo.

Moški se najbrž niti ne zavedajo, kakšne težave imajo dekleta v vročih poletnih dneh. Te se pojavljajo zaradi umazanih bazenov, depilacije, znoja …

Težave med nogami

Dragi moški, morda so vam dekleta v poletnih oblekah všeč, a ob tem si niti predstavljate ne, kako je, ko se ženska začne znojiti med stegni in se eno stegno drgne ob drugega, kar povzroča vnetje.

Težave z nedrčkom

Nedrček je v poletnih dneh velika nadloga, saj se pod njim dekleta močno potijo in jim je zato samo še bolj vroče. Tudi tu lahko nastaneta rdečica in srbečica.

"Tisti dnevi“

Mesečne težave ne zanima, kakšno je vreme zunaj. Pridejo, nas presenetijo in malce zamorijo nekaj dni. Bolečine so v teh temperaturah lahko hujše, saj se veliko potimo in nam niha telesna temperatura, ko se naše telo ohlaja. Vložki in tamponi pa so ena največjih muk, ki si jih v teh dneh lahko predstavljate.

Depilacija in vsi stranski učinki

Če ženske uporabljajo britvico, jih zaradi krem in sonca noge pečejo, saj je poškodovana povrhnjica. Če uporabljajo vosek ali epilator, se tudi v tem primeru lahko pritožujejo nad žgočim občutkom na koži, ker so dlačice odstranjene skupaj s korenino.

Infekcija

Vlažna in topla "okolja“ so super za nastanek različnih glivičnih vnetij. Polet imajo ženske neizmerno več težav z vnetji intimnih predelov kot pozimi.  

Komentarjev 4
  • korli 22:12 22.julij 2015.

    ko se babe pucajo

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:56 22.julij 2015.

    To je isto kot kup nogometaških izrazov ki so nepotrebni so se pa pojavili zato da se sliši bolj zanimivo. Čisto nič drugače ni tu.

  • puksicd 11:44 22.julij 2015.

    Mnja. Kaže, da je menstruacija nekaj najbolj nenaravnega in nedopustnega ... Lahko bi sklepali, da ta nevšečnost doleti samo redke nesrečnice. :-))))))