Magazin > Odnosi in prosti čas
90 ogledov

Pet skrivnosti dobrega seksa

moški ženska seks erotika Profimedias
Nasveti izkušenih seksualnih terapevtov se razlikujejo od 'preverjenih' receptov za dober seks.

Dober seks je načrtovan

Spontanost je v življenju zelo pomembna. Velikokrat slišimo zgodbe, kako je spontani trenutek pripeljal do tega, da sta se dva človeka spoznala in zaljubila. Seksualni terapevti menijo, da pri seksu spontanost ni tako dobrodošla. Že informacija, da bomo seksali, je sama po sebi vzburljiva. Predigra se začne že, ko (na primer) cel dan vemo, da nas zvečer čaka nor seks.

Ne nasitite se seksa

Če ste v resni zvezi popestrite dogajanje v postelji. Uporabite seksi perilo, igračke, filme ali igrice, ki vaju bodo ogrele. Če pa se zgodi, da je seks postal rutina in da se vama zdi, da je vsakič enako, poskusite naslednji trik. Seksualni terapevti pravijo, da je seks za tistega, ki ga že nekaj časa ni izkusil, kot hrana za lačnega. Dogovorita se, koliko dni ne bosta seksala in si izmenjevala kakršno koli nežnost. Po nekaj dneh se bo stari plamen spet rodil in seks bo enkraten.

Seks je sproščen, naj bo udobno

Super je preizkusiti različna mesta v stanovanju za seks - na pralnem stroju, ob kuhinjskem pultu, na mizi … Na koncu boste ugotovili, da je najboljši seks v postelji. Obema je udobno, imata dovolj prostora in brez kakršnekoli bojazni, da bi se kdo poškodoval. Poskusite mesta, ki se vam zdijo primerna, eksperimentirajte, a ne pozabite na posteljo.

Dober seks je vaša zasebna stvar

Na spletu se pojavlja vedno več domačih seksi filmčkov. Če je to tisto, kar vas res razvname, dobro, nadaljujte. Če pa vam do tega ni in vas partner prosi ta kaj podobnega, mu pojasnite, da vam ideja ni všeč. Če niste sproščeni, ne boste nikoli doživeli orgazma. Seks je vajina zasebna stvar in ni potrebe po tem, da bi se obremenjevali, kako ste videti na kameri.

Komentarjev 1
  • d 21:35 24.december 2016.

    skrivnost dobrega sexa je da vsakic sexas z drugo