Magazin > Odnosi in prosti čas
104 ogledov

Pet stvari, ki jih ne smete delati na prvem zmenku

zmenek Profimedias
Če boste naredili eno od teh petih stvari, se ne čudite, če vas ne pokliče na drugi zmenek.

Na prvem zmenku smo velikokrat zelo živčni – razmišljamo, kaj obleči, kaj reči in česa ne, kako se obnašati, kaj naročiti v restavraciji, da bi med tem, ko jemo, delovali čim bolj sproščeni. Seveda je najboljši nasvet, da bodite to, kar ste, a zaradi živcev velikokrat izpademo popolnoma drugačni.

Govorite kot naviti

V strahu, da ne bi prišlo do neprijetne tišine, ste moškemu ali ženski, ki sedi nasproti vas povedali vse. Vse o bivših, o seksu, ki ste ga imeli z različnimi ljudmi, o sporih, za katere bi bilo bolje, da jih ne razkrijete … O bivših ljubimcih in kakšnih pretiranih prepirih raje ne razlagajte na dolgo in široko.

Nenehno omenjate bivšega/bivšo

Če vam moški, s katerim ste na zmenku, reče, da vozi golfa, raje ne omenite, da ga je imel tudi vaš bivši.

Opravljanje

Če opazite dekle, ki se je oblekla neprimerno za obisk restavracije, kjer večerjate, mnenje zadržite zase. Ne opravljajte. Izpadli boste kot največja čenča na tržnici, ki opazi čisto vse in se bolj obremenjuje z drugimi kot s tistim, ki ji sedi nasproti.

Tiho kot menih

Včasih je veljalo, da imajo moški radi ženske, ki so tiho in se z njimi strinjajo in samo kimajo na vse, kar izjavijo. No, to ni čisto res, piše hrvaški Cosmopolitan. Govorite v mejah normale, a vseeno se spomnite na prvo točko.

Preglasen smeh

Verjeli ali ne, to ga lahko odvrne od vas. Četudi ste najlepša lepotica, ki je seksi in sicer zelo uglajena, ga bo odbilo, če se bo cela restavracija obračala in gledala, kdo se smeji tako zelo na glas. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.