Slovenija
52 ogledov

Peter S. si zdaj želi diskretnosti

rode bobo Žurnal24 main
Potem ko je Petru S. s "pomočjo" javnosti uspelo priti do kardinala Franca Rodeta, se je umaknil iz javnosti in si tudi analize DNK-vzorcev želi v diskretnosti.

Odkar je Peter Stelzer izvedel, da bi bil njegov oče lahko Franc Rode, je poskušal diskretno priti do upokojenega kardinala, a mu to ni uspelo, zato se je odločil spregovoriti javno. Rode je potem privolil v analizo DNK "kjerkoli in kadarkoli", ki jo bosta na Petrov predlog opravila v Münchnu. Po podatkih Dela je Peter svoj vzorec DNK že pustil v enem nemških inštitutov, prav tako naj bi že poravnal stroške testiranja.

Do četrtka v odvetniško pisarno Nine Zidar Klemenčič, kot pravijo, niso prejeli odgovora Petrovih zagovornikov. Na vprašanje, ali so odgovor prejeli včeraj, pa odgovarjajo, da "na predlog odvetniške pisarne, ki zastopa gospoda Petra S., dogovarjanje in izvedba postopka primerjave DNK-vzorcev potekata brez posredovanja informacij v javnost. Podrobnosti vam bomo lahko razkrili, ko se bomo z nasprotno stranjo tako dogovorili oziroma ob koncu postopka", še piše Delo.

Komentarjev 20
  • zdrej 14:17 13.september 2012.

    Meni smrdi po podtikanju oz. umetni aferi. V začetku glasni, kako je rode oče, Rode privoli v test brez oklevanja, potem je bolj ko ne tišina s strani medije, tisti, ki pa so glavni akterji pa bi radi dokončno utihnili.

  • Tupamaros 20:53 09.september 2012.

    Slovenci vztrajajo pri veri v naše preroke mencingerje, štruklje in semoliče novinarske spačke in podobne pajace. Za nas bo največja mednarodna tema, v kateri bomo dokazovali stopnjo svojega intelekta, ali ima neki kardinal otroka ali ne.LPTupamarosTupamaros

  • jose3 11:46 09.september 2012.

    Diskretnosti po tistem, ko si objavljen na prvi strani vodilnega časopisa, ni mogoče pričakovati.