Magazin > VIP
247 ogledov

Pevčeva žena za samomor krivi zdravilo

chris cornell Profimedias
Sta bili dve tableti ativana, zdravila proti tesnobi, usodni za pevca Soundgarden Chrisa Cornella?

Cornellov varnostnik, nekdanji partner Heidi Klum, Martin Kirsten, je pevcu po koncertu v Detroitu dal dve tableti ativana, zdravila, ki mu ga je proti tesnobi predpisal zdravnik. Nekaj minut pozneje ga je klicala žena Vicky, ki je po pogovoru takoj obvestila njegovega telesnega stražarja, saj je imel Cornell težave z govorom. Povedal ji je, da je vzel še dodatno "tabletko ali dve ativana“. Kirsten je nato vdrl v sobo in kopalnico, kjer je na tleh našel 52-letnega zvezdnika, ki se je obesil.

Cornellova žena pravi, da njen soprog ni imel samomorilskih misli, zato je prepričana, da ga je v smrt pahnilo zdravilo. Težave z govorom in samomorilske misli naj bi bile celo navedene kot resni stranski učinki ativana. "Ko sva se pred koncertom pogovarjala, sva razpravljala o tem, kam se bomo podali med prazniki,“ je v sporočilu za javnost še zapisala Vicky in dodala, da Cornell že zaradi otrok ne bi storil samomora, saj jih ne bi želel prizadeti.

Družina sedaj čaka še na rezultate toksikoloških preiskav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.