Magazin > VIP
52 ogledov

Pevka v bolnišnico zaradi prevelikega odmerka

mel b., Stephen belafonte Profimedias
Pevka Mel B. je morala pretekli teden zaradi hudih bolečin v trebuhu v bolnišnico. Sedaj je znano, kaj je zakrivilo njene težave.

Za 39-letnico bi bil skoraj usoden prevelik odmerek drog in alkohola. V njeni krvi so med drugim našli xanax, zdravilo, ki zmanjšuje strah in paniko, je povedal prijatelj in dodal, da gre za nesrečo. "Ni se hotela ubiti. Mel je trenutno zelo ranljiva,“ je povedal.

Če držijo govorice, ima Mel hude zakonske težave. Njen soprog Stephen Belafonte naj bi jo pretepal, kar pa je zanikal. Oglasil pa se je tudi Stephenov brat Jeremiah Stansbury, ki je pevko posvaril pred svojim bratom. "Poznam ga. Je hladen, neizprosen in agresiven moški,“ je povedal časniku Sun.

Stansbury je prepričan, da bo Stephen svojo ženo uničil. "Nanjo bo tako dolgo izvajal pritisk, da bo dobila rano na želodcu,“ je še izjavil Stansbury, čigar telo je menda polno brazgotin, ki naj bi mu jih zadal brat.

Na vprašanje, ali je Mel udaril, je odgovoril, da tega ne ve, a dodal: "Je pa pretepal bivšo ženo.“

Zaradi napada na Nicole Contreras leta 2003 je sodišče Stephena obsodilo na terapijo za obvladovanje jeze.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.