Magazin > VIP
13 ogledov

Pharrell v jok pred Oprah

Pharrell Williams Youtube
Glasbenika Pharrella Williamsa so med intervjujem z legendarno Oprah Winfrey povsem prevzela čustva.

Pharrell Williams se je med intervjujem z Oprah raznežil kot majhen otrok, ko je govoril o svoji megauspešnici Happy, za katero je bil celo nominiran za oskarja. Legendarni TV-voditeljici je razložil, da pesem ni nikogar zanimala, dokler niso izdali videospota. "Potem pa nenadoma bum! Ko rečem bum, mislim buuuuum! Vsi smo se spraševali, kaj se dogaja. Kar naenkrat so ljudje začeli objavljati svoje videe, kako plešejo in pojejo to pesem. Kar naenkrat to ni bila več moja pesem," je povedal.

Oprah mu je potem zavrtela kolaž videoposnetkov, ki so jih oboževalci posneli po vsem svetu, od Irske do Malavija. Na koncu so Pharrella oblile solze in komaj je še govoril. "To me je presunilo, ker res rad počnem, kar počnem." Kasneje je o tem spregovoril še na Twitterju, kjer je oboževalcem sporočil: "To je bil eden izmed najbolj iskrenih, skromnih trenutkov, ki sem jih kdaj doživel med intervjujem. HAPPY (srečne) solze."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.