Magazin > VIP
109 ogledov

Phil Collins samo še senca samega sebe?

Phil Collins
1/4
Profimedias
Njegovi prijatelji pravijo, da je zadnja operacija pustila hude posledice. Bo lahko speljal turnejo, ki ga čaka?

"Umirajoči Phil Collins se spreminja iz glasbene legende v živega okostnjaka," piše portal RadarOnline: "Komaj se premika s svojo palico in prav vsak korak je zanj nočna mora."

Neimenovani vir je za portal povedal, da so pevca videli, kako zapušča glasbeni studio v Miamiju: "Žalostno ga je bilo videti takšnega. Phil je bil odličen glasbenik, zdaj pa deluje tako krhek in ranljiv." Vir je povedal, da je Phil s težavo naredil tistih nekaj metrov od studia do svojega avtomobila. Leta 2015 je imel operacijo ishiadičnega živca (kolčni živec), ki je pustila očitne posledice.

Pevec se pripravlja na evropsko turnejo, s katero naj bi začel v začetku junija. "Ne morem mimo vprašanja, kako dolgo bo Phil sploh lahko še nastopal na odru. Nekaj ur v studiu ga je očitno izčrpalo. Ne vem, kako bo zdržal vse te koncerte," je povedal vir.

Komentarjev 2
  • Avatar praufo
    praufo 09:22 25.maj 2017.

    mogoče pa ni nikjer bližje prostora za parkiranje, vse je možno

  • matermila 09:02 25.maj 2017.

    Vir je povedal, da je Phil s težavo naredil tistih nekaj kilometrov od studia do svojega avtomobila.A kdo pregleda sestavke preden jih objavite?Od studia do avta,je siromak moral prehoditi kar nekaj kilometrov?