Magazin > Film & Glasba & TV
122 ogledov

Pia imitira seksi Severino

pia filipčič Youtube
Pia Filipčič je očitno velika oboževalka hrvaške pevke Severine, saj je na Youtube objavila videospot, kjer poje njeno pesem Generale in je za to tudi posnela videospot.

Zmagovalka letošnjega Big Brotherja Pia Filipčič je na svojem kanalu na YouTubu objavila videospot za pesem Generale, ki jo je v originalu zapela hrvaška pevka Severina.

Pia se v videu nastavlja kameri in kaže vse svoje čar, poleg tega pa je pokazala kar nekaj časa. Malce sicer dvomimo, da je to njeno petje, saj smo jo slišali peti v hiši Big Brother in … No, ocenite sami.

Komentarjev 5
  • markus 18:42 26.avgust 2015.

    Nimam nič proti njej, ampak... hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... pa... hahahahahahahaha... :))))))Nimam nič proti, kar punca (vsaj postala bi naj slednje kmalu) počne, vendar mar bi vsaj katero veliko svetovno zvezdo imitirala, ne pa neko Severino, ki je popularna samo v Sloveniji. ...prikaži več Še na Hrvaškem je več ne povohajo. Če hoče pa res pozornost, naj se prijavi na EMO, pa naj ji napišejo komad. Takrat bi res pokazala, iz kakšnega testa je, na Eurosongu pa bi obnorela ciljno publiko. :)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:22 26.avgust 2015.

    Nimam nč proti njej sam tole da pa na vsakem koraku išče pozornost mi je pa mal bedasto. K se prav vid da na vsak način želi da se o njej govori. Pa nima veze kaj sam da se govori ...prikaži več da je ona "slavna"...brrrr....

  • matermila 15:44 26.avgust 2015.

    A je to tisto ono?