Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Pia iz Big Brotherja se je zlomila

pia voyo.si
Tekmovalka Big Brotherja Pia je bila nad sabo tako razočarana, da je bridko zajokala.

Pia, ki so jo njeni sotekmovalci odrešili tedenske naloge in jo poslali nazaj v hišo, kjer so ji na razpolago britvice in ostali higienski pripomočki, je dobila priložnost, da pred nominacijami reši enega od stanovalcev.

Ker je vedela, da Ani na dvorišču, kjer ta teden živijo vsi razen gostje, ni prav lepo, se je odločila zanjo. A vse ima svojo ceno. Pia bi sotekmovalko lahko rešila le, če bi se 24 ur vedla, govorila in oblačila kot moški. Pia je najprej privolila, ko pa jo je Suzana vprašala, ali je prišla v šov zmagat, in jo je Soraja postavila pred dejstvo, da nikomur ne dolguje nič, si je premislila.

Pii, ki jo čaka sprememba spola, je bilo zaradi tega vidno hudo. V Suzaninem objemu se je razjokala. Ani je svojo šibkost priznala. Na srečo ji temnolaska ni zamerila.

Komentarjev 2
  • dragec 07:21 03.junij 2015.

    naj samo spremeni spol, da nas moške ne bruka

  • svašta 09:35 02.junij 2015.

    Ta BB je poden od podna..non stop nekaj špika Pio in kao ne brit, ne to, ne uno, bodi moški...fak, ste zahojeni vsi tam na Kranjčevi 26, prav bedni ste. Zato pa tudi favorizirate bednika Tomaža...in ravno zato vas ne ...prikaži več gledam več k lahko samo še bruhnem v TV...