Magazin > VIP
76 ogledov

Pia: "Kmalu se bo videlo, kam je šel denar od nagrade"

Pia Facebook
Nad lanskoletno zmagovalko šova Big Brother se že nekaj časa zgrinjajo obtožbe, da denarne nagrade ni porabila za spremembo spola, kot je napovedala.

Zgodba Pie Filipčič, ki je ujeta v moškem telesu, se je lani dotaknila Slovencev in Slovenk. Izbrali so jo za zmagovalko šova Big Brother, s čimer je osvojila dobrih 35 tisoč evrov, ki naj bi jih namenila za operacijo spola. 

Po slabem letu dni Pia operacije še ni prestala, razlog pa naj bi bil slaba družba, piše revija Suzy: "Z osvojenimi petdesetimi tisočaki, od katerih je po odbitem davku v žep pospravila več kot petintrideset tisoč evrov, si je nameravala financirati operacijo spremembe spola v Beogradu. Žal pa jo je slaba družba zavedla in navidezni prijatelji so jo speljali na stranpoti." 

Pia pa je za zurnal24.si pred kratkim zaupala, da si še vedno namerava spremeniti spol, a da je to dolgotrajen postopek. Enako nam je odgovorila tudi danes: "Vsak v življenju naleti na slabe in dobre ljudi, vendar sem dovolj zrela, da svoje odločitve sprejemam sama. Imam še druge prihodke, sicer bo pa kmalu izšla moja knjiga in ljudje bodo videli, kam je denar, ki sem ga osvojila v šovu Big Brother, šel. Operacija bo! In to je zadnje, kar bom v zvezi s tem komentirala," pravi. 

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:36 09.april 2016.

    Operacija bo od prihodkov od knjige? Ker ostali denar si naivno zaupala keš pi**kam in pi**kom?

  • Papaja Popi 08:14 09.april 2016.

    Le kdo mu je verjel, da bo denar porabil, da si bo lulčka odrezal ? ? ?