Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Pijan in brez vozniškega dovoljenja trčil v policijsko patruljo

poškodovano policijsko vozilo Policija
Pod vplivom alkohola in brez vozniškega dovoljenja je včeraj 47-letnik v okolici Lendave trčil v službeno vozilo policije.

Murskosoboški policisti so včeraj okoli 19.30 v okolici Lendave skušali ustaviti voznika Renault clia, ki pa svetlobnih in zvočnih znakov  policistov ni upošteval in je zaradi nepravilnega prehitevanja trčil v službeno vozilo.

Ob ogledu kraja prometne nesreče so policisti po besedah predstavnice policije Suzane Rauš ugotovili, da 47-letni voznik ni imel vozniškega dovoljenja ter da je vozil pod vplivom alkohola. Namerili so mu 1,27 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Na obeh vozilih je po podatkih policije nastalo za okoli 3.000 evrov materialne škode. Policisti so vozniku zasegli avtomobil in mu izdali plačilni nalog, zaradi prekrškov pa je bil zoper njega uveden tudi postopek pred Okrajnim sodiščem Lendava.



Komentarjev 4
  • cogocogo 14:22 06.marec 2017.

    urednistvu zal tudi vase opravicilo ni potrebno tudi vi niste prebrali clanka katrei je napisan kar v redu ce pa ne znate brati ali samo preletite clanek pride do sprdovanja ,,v lanku ne pisa da voznik ni imal vozniskeka in to je to

  • cogocogo 14:19 06.marec 2017.

    se enkrat preberi clanek pa popravi komentar ,,

  • dezurni 14:04 06.marec 2017.

    Hvala za opozorilo! To se pa zgodi, če človek še ni spil zadostne količine kave. :)