Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Pijan v nasprotno smer

Vožnja v napačni smeri Žurnal24 main
Na avtocesti pri izvozu za Domžale je nekaj po drugi uri zjutraj prišlo do prometne nesreče. Povzročil jo je pijani voznik, ki je vozil v napačno smer.

Ljubljanske policiste so ponoči malo po drugi uri poklicali na mesto prometne nesreče, kjer so ugotovili, da je 35-letni voznik Renaulta Kangoo, za katerega se je izkazalo, da je bil pod vplivom alkohola, pripeljal po avtocesti iz smeri Krtine po nasprotnem smernem vozišču avtoceste.

Nasproti mu je pravilno pripeljal 31-letni voznik BMW-ja; trčenju se je poskušal izogniti in se začel umikati skrajno levo proti ograji, vendar je 35-letnik kljub temu s prednjim delom trčil vanj.

V prometni nesreči ni bil noben od udeležencev telesno poškodovan, zoper kršitelja bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče. Prav tako policisti preverjajo obstoj znakov kaznivega dejanja s poglavja kaznivih dejanj zoper varnost prometa.

Komentarjev 1
  • maresem 13:34 19.september 2014.

    Morda je bil zdravstveno neprišteven... ubogi človeček... malo na psihiatrijo z njim in z izplačilom odškodnine ker je doživel stres na nasprotnem voznem pasu. Ja... tako se to dela pri nas v gnili državi SLO.