Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Pijan voznik povzročil nesrečo

Kolesar Profimedias
Kolesar je pravilno pripeljal iz nasportne smeri ...

Danes nekaj minut po 13. uri je bila  Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči s poškodbami pri kraju Čušperk.

Po do sedaj zbranih obvestilih so policisti ugotovili, da je 46-letni voznik vozil osebno vozilo znamke Kia Ceed po lokalni cesti iz smeri Čušperka proti Zdenski vasi. “V ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v 57-letnega kolesarja, ki je takrat pravilno pripeljal iz nasprotne smeri,” opisujejo.

Prisotnost alkohola

Kolesar je v nesreči utrpel hude poškodbe, zato je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Ljubljanski klinični center. Kolesar je v kritičnem stanju.

Vozniku osebnega vozila je na kraju indikator alkohola pokazal prisotnost alkohola nad dovoljeno mejo, zaradi česar je bil nato odpeljan v Inštitut za sodno medicino na strokovni pregled z odvzemom krvi in urina. Vozniku v vskladu z določili ZPrCP odrejeno tudi pridržanje.

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.