Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Pijana kot klada dobila tri tisočake kazni

alkohol Shutterstock
Voznica iz Krškega ni pregloboko pogledala le v enega, ampak v več kozarcev. Popivanje se je končalo z visoko kaznijo in kazenskimi točkami.

Krški policisti so voznico opazili okoli 3. ure ponoči. Vozila je po levi strani ceste, trčila v parkirano vozilo in ni upoštevala znakov policistov. Pozneje jim jo je uspelo ustaviti, zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti pa so ji odredili preizkus. V litru izdihanega zraka je imela 1,48 miligrama alkohola oziroma 3,08 grama alkohola na kilogram krvi. Hkrati se je nedostojno vedla do policistov.

Voznica bo morala plačati globo v višini 3.144 evrov, dobila je 23 kazenskih točk, policisti pa bodo napisali tudi obdolžilni predlog.

Še ena "vesela" voznica

Krški policisti so ponoči obravnavali še eno voznico, ki zaradi popitega alkohola ne bi smela za volan.

Enaintridesetletnica je povzročila prometno nesrečo: zapeljala je na nasprotni vozni pas in trčila v  avtomobil 34-letnega voznika. Povzročiteljica nesreče je imela v litru izdihanega zraka 0,98 miligrama alkohola. Policisti so jo pridržali, ji izdali plačilni nalog in na sodišče zaradi vožnje pod vplivom alkohola naslovili obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 18:40 16.avgust 2013.

    Babe , namesto da se greste opijat do nezavesti, bolje zapravite 100 € za ta pravega dedca, pa boste doma in vesele, ne pa v globokem minusi in brez izpitov. Da skrajšam . Kot je taxi cenejši , je tudi ...prikaži več sex cenrjši od računa Polcije!

  • pinguuu 11:50 16.avgust 2013.

    če je vozil voznik preblizu desnemu robu cestišča, ne vem kako je lahko trčil v pravilno se vozeče vozilo z nasprotne stani! policisti so bebci!

  • mph 11:10 16.avgust 2013.

    Me zanima, če ji imajo sploh kaj pobrat.