Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Pijani tajkun prevozil rdečo, umrl motorist

Bogataš Dejan Maćešić prevozil rdečo in povzročil smrt motorista.
1/3
Marko Prpić/Pixsell
Solastnik uspešne tovarne igrač, 43-letni Dejan Maćešić, je okrog druge ure zjutraj z avtomobilom trčil z 23-letnim motoristom iz Zagreba, ki je umrl na kraju nesreče.

Vozniku infinitija Dejanu Maćešiću je policija, po tragični nesreči na križišču zagrebške Avenije Dubrovnik i Ulice Savezne Republike Njemačke, izmerila 1,85 promila alkohola.

Solastnik uspešne tovarne hrvaški igrače one2play je trčil v 23-letnega motorista, potem ko je ignoriral rdečo luč na semaforju. Motorist, ki je imel zeleno, je naletel na avtomobil, od močnega udarca ga je odbilo. Zaradi težkih poškodb je mladenič umrl na kraju nesreče, deli motorja pa so odleteli deset metrov naokrog.

"Šokiral nas je pogled na motor"

"Voznik terenca je divje vozil, ne da se pojasniti. Na križišču sem videla avto, kako zavija. Ustavil ga je robnik. Sprva sem mislila, da ga je zaneslo zaradi bankine. Zleteli smo iz avtomobila in se približali nesreči. Šokiral nas je pogled na motor. Mladeniču, ki ga je vozil, je zaradi močnega udarca zbilo čelado z glave. Grozljivo," je za portal 24sata.hr povedala priča trčenja.

V podjetju skopi z izjavami

Iz one2play so za omenjeni hrvaški portal potrdili, da je bil avtomobil, ki so ga vzeli na lizing in doseže ceno več kot 90 tisoč evrov, udeležen v prometni nesreči, vendar niso želeli razkriti podrobnosti. "Naši odvetniki so na terenu, več bomo izvedeli po policijski preiskavi," je dejala tiskovna predstavnica Mirjana Glavak.

Komentarjev 9
  • kapibara 10:50 09.julij 2012.

    Pa kaj imajo tu iskat odvetniki..?? Pijan - rdeča..krivda znana..edino če se bodo lovili na :napečen datum v zapisniku,prezgodnja ura,saj je bil pijan in ni vedel da je preveč za vožnjo...!! - da skrajšam : napaka v postopku.. ...prikaži več - ki jo lahko za denar naredu vsak vpleteni.. :-(

  • zic 11:39 08.julij 2012.

    le glej mirko, da si le ti sposoben logičnega razmišljanja, retardiranec en!? takoj je pa treba žalit, če ti nisi zadovoljen s svojim lajfom in da te noben nemara, ti jaz ne morem pomagati!

  • vladek 11:30 08.julij 2012.

    Ma boli mene,veste kaj,za HR,tajkune,pišite malo o našim tajkunima,samo jaz im pravim kriminalci.Kdaj bodo dobili karto za Dob.To me zanima a ne,da je eden na Hr. povozil rdečo.