Magazin > VIP
889 ogledov

Pikantne fotografije: Fant Heidi Klum se je kljunčkal z drugo

Vito Schnabel
1/3
Vito Schnabel naj bi prevaral manekenko Heidi Klum.

Trgovec z umetninami Vito Schnabel se je v Londonu zabaval z rjavolaso neznanko. To poročajo številni mediji, ki se sklicujejo na fotografije paparacev, ki so nastale pred neko restavracijo. Vito naj bi z mladenko iz lokala stopil 3:30 zjutraj in se pred vrati z njo nekaj časa poljubljal. Nato sta sedla v taksi, kjer se je izmenjavanje nežnosti nadaljevalo.

30-letnik, ki je že tri leta v zvezi s 44-letno manekenko Heidi Klum, se je na obtožbe odzval. "Obtožbe temeljijo na napačni interpretaciji popolnoma nedolžne situacije. Družinski prijateljici sem rekel lahko noč, preden sva se poslovila,“ trdi Vito.

To sicer ni prvič, da so se pojavile govorice, da 30-letnik vara postavno manekenko. Nekdanja tekmovalka šova Germany's next Topmodel, Nathalie Volk, je lani povedala, da jo je Schnabel povabil na ekskluzivno odprtje galerije. Tam naj bi se z njo spogledoval in jo povabil na zmenek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.