Slovenija
236 ogledov

Pink Si pod krinko TV3

TV Pink 3 TV3 Žurnal24 main
TV3 je znamka, ki jo je registrirala družba Prva TV, po novem pa tudi podjetje, pod katerim se skriva Pink Si.

Pink Si, katerega direktor in solastnik je Sebastjan Vežnaver, ki je bil po naših informacijah eden od kandidatov za nakup TV3, se je odločil po svoje iztržiti konec TV3.

Pred kratkim je bilo namreč registrirano podjetje TV3, televizijska dejavnost, d. o. o., Pink Si pa je svojim morebitnim strankam začel pošiljati cenike oglasov pod imenom TV3 Pink in z logom, ki je kombinacija logov Pinka in TV3, čeprav slednjega kot znamke ne more uporabljati.

Vežnaver za Žurnal24 tega ni komentiral, se pa "podviga" dobro zavedajo na TV3.

"Seveda smo seznanjeni, da je bila registrirana gospodarska družba s firmo TV3, televizijska dejavnost, d. o. o. Zaradi kršitve pravic iz blagovne znamke TV3, ki jo ima registrirano naša družba (Prva TV, d. o. o. , op. a.), smo prek Odvetniške družbe Vesel & Devjak na družbo TV3, d. o. o., ter na njenega ustanovitelja že naslovili poziv in zahtevo, naj takoj prenehajo s kršitvijo naše blagovne znamke, saj gre za dejanje nelojalne konkurence in kaznivo dejanje neupravičene uporabe tuje oznake ali modela, kar vse nam povzroča tudi občutno premoženjsko in nepremoženjsko škodo," so sporočili s Prve TV in dodali, da bodo, če kršitev ne bo odpravljena v roku, "sprožili vse ustrezne sodne postopke za zaščito naših interesov", enako pa velja tudi za cenik Pinka Si, na katerem se navaja kombinacija logov TV3 in Pink.

Komentarjev 3
  • VSK 10:04 01.marec 2012.

    albert... hehehe že iz imena je razvidno zakaj tvoj komentar...itak pa si taglaun ko svira Ceca/Mile/Šaban/itd... roke gore-pa OPAA!!po tvojem bi mogli predvajat kako se naredi burek... kako iz boze nastane KokaKolja... kako se zloži kebab... :D

  • 1111 19:32 29.februar 2012.

    ...v državah bivše je na kabelski samo TV SLO...pri nas imamo južnih programov, kot da nismo v Sloveniji...ma lepo vas prosim, nehajte nas že enkrat posiljevat s temi programi...če si jih hoče kdo extra gledat naj si plača paket!!! Jebo ...prikaži več vas kosovo , makedonija, crna gora happy, hayat, obn in še....

  • albert 15:58 29.februar 2012.

    Pinku tv je treba prepovedat predvajanje v Sloveniji. To srbsko sranje naj imajo doma.