Šport
17 ogledov

Pipan: "Na parketu je bila le ena ekipa"

Mega Vizura, Olimpija ABA
Košarkarji Union Olimpije so bili na gostovanju v Sremski Mitrovici le bleda senca moštva, ki je v minulih tednih navduševalo svoje navijače. Mega Vizura je v 5. krogu lige ABA zmaje ugnala z 19 točkami razlike (85:66).

"Ne vem, kaj na rečem. Že v začetku tekme smo se znašli v zaostanku. V drugi četrtini smo se uspeli približati domačinom, a smo na začetku drugega polčasa ponovno popustili in Mega Vizura si je priigrala odločilno prednost," je razplet dvoboja pokomentiral Marko Marinović, ki nikakor ni 

uspel povezati ljubljanske igre, med drugim pa je zgrešil vseh deset metov za tri točke.

Ljubljanski organizator igre se je že nekaj minut po drugem gostujočem porazu v regionalni ligi ozrl proti nadaljevanju sezone: "Ne preostane nam nič drugega, kot da se osredotočimo na naslednje tekme, saj imamo zelo naporen razpored."

Slab začetek jih ni izučil

Z brezvoljno predstavo svojega moštva je bil razočaran tudi trener Aleš Pipan: "Vse čestitke domači ekipi za zasluženo zmago. Moji fantje so odigrali zelo slabo tekmo. V uvodnih minutah smo dovolili domačinom, da se razigrajo in dosežejo številne lahke koše. V drugi četrtini smo zaigrali bolj čvrsto v obrambi in znižali domačo prednost. Slab začetek nas ni izučil, saj smo tudi drugi polčas odprli katastrofalno."

Po Pipanovih besedah so ljubljanski košarkarji plačali davek natrpanemu razporedu: "Praktično je bila na parketu le ena ekipa, moje moštvo pa je delovalo zelo utrujeno. Domačini so preprosto imeli več energije in več želje po zmagi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.