Magazin > VIP
105 ogledov

Pippa Middleton se je poročila

pippa middleton
1/11
Profimedias
Mlajša sestra vojvodinje Catherine stopila pred oltar.

Šest le po poroki vojvodinje Catherine je pred oltar stopila tudi njena mlajša sestra Pippa. Lepotička je v vasici Englefield večno zvestobo obljubila Jamesu Matthewsu, bogatemu finančnemu strokovnjaku.

Pippa se je s svojim očetom do cerkve Sv. Marka pripeljala malo pred 12. uro. Njena poročna obleka je delo modnega oblikovalca Gilesa Deacona, čevlji Manola Blahnika, tančica pa Stephena Jonesa.

James Matthews, Pippa Middleton | Avtor: Profimedias Profimedias


Med svati je kar nekaj znanih obrazov. Poleg družine vojvodinje Catherine in princa Harryja so opazili tudi teniškega igralca Rogerja Federerja, na slavje po cerkveni ceremoniji pa pričakujejo tudi Harryjevo dekle Meghan Markle.

Na celotnem območju veljajo poostreni varnostni ukrepi, saj so na poroki tudi člani kraljevih družin. Nad vasico so zaprli zračni prostor.

Pippina poroka naj bi stala skoraj 300 tisoč evrov. Za obleko je menda odštela več kot 11 tisoč evrov, hrana bo stala skoraj 83 tisoč evrov, šestnadstropna torta tri tisoč evrov, snemalec 4.000 evrov, fotograf šest tisoč evrov, obleke družic pa po 2.600 evrov.

Pippa je od svatov zahtevala, da s sabo prinesejo dve obleki – eno za cerkveno ceremonijo, drugo za zabavo. Na zabavo je bilo povabljenih 300 ljudi, na cerkveni del poroke pa 100.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.