Magazin > VIP
22 ogledov

Pippa Middleton spet razburila javnost

Pippa Middleton FameFlynet
Mlajša sestra Kate Middleton je močno ujezila borce za pravice živali, ko se je z belgijskimi bogataši odpravila na lov, med katerim so ubili šest merjascev in devet jelenov.

Pippa Middleton je bila pretekli mesec na obisku pri Albertu Frereju, ki velja za enega najbogatejših Belgijcev. Njegova vnuka William in Cedric sta organizirala lov v bližnjem dedkovem gozdu, pri tem pa se jim je pridružila tudi Pippa. Skupina 20 ljudi je ulovila ter ubila šest merjascev in devet jelenov, kar je prišlo na ušesa skupini borcev za živalske pravice. "Res je škoda, da si tako obupno želi postati del kraljeve družine, da zdaj hodi na krvave love. Lovljenje prestrašenih živalih za šport ni prav nič uglajeno," je povedal predstavnik organizacije Viva, Justin Kerswell. Oglasila se je tudi skupina, ki ostro obsoja tovrstne športe: "Žalostno je videti nekoga na tako vplivnem položaju, da se vdaja takšnemu krutemu ravnanju."

To pa ni prvič, da je Katina sestra s svojimi dejanji tako razburila javnost. Aprila lani je med obiskom Pariza njen prijatelj v paparaca nameril pištolo, zaradi česar je morala pred sodnika tudi Pippa. Pozneje se je izkazalo, da je šlo za igračko, zato je policija primer zaključila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.