Šport > Nogomet
24 ogledov

Pirlo že v New Yorku

Pirlo Livorno Juventus Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Andrea Pirlo je z obiskom bejzboljske tekme v New Yorku prilil olje na ogenj govoricam, da se seli v New York City.

Andreo Pirla bodo naslednji petek predstavili kot novega igralca New York Cityja, trdi ameriški portal Sporting News. Že nekaj časa se govori o odhodu legendarnega vezista Juventusa v ligo MLS, olja na ogenj pa je prilil kar sam italijanski reprezentant, ki je z družino obiskal tekmo bejzbolske ekipe New York Yankees.

Tako si je morda že prvič pobliže ogledal svoj novi dom, saj nedavno ustanovljeni ameriški klub New York City, za katerega igrata že David Villa in Frank Lampard, tako kot legendarni "Jenkiji" igra na mitskem bejzbolskem stadionu v Bronxu.

Čez nekaj dni bo trener finalistov Lige prvakov Massimiliano Allegri očitno ostal brez enega svojih ključnih igralcev, ki je bil vse od presenetljivega prihoda v Torino iz vrst velikega rivala AC Milana nezemenljiv. 

V New Yorku se očitno sestavlja zvezdniško moštvo, medtem ko ne počiva niti "stara dama", ki poleg napadalcev Paula Dybale in Maria Mandžukića želi še Stevana Jovetića, Simoneja Zazo in Domenica Berardija, toda vprašanje je, kdo bo ob odhodu Pirla "hranil" strelce v napadu belo-črnih. Pri NYCFC z dvojcem Pirlo-Lampard in Villo v konici napada s tem prav gotovo ne bodo imeli težav ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.