Magazin > Film & Glasba & TV
94 ogledov

Pirševa ne ve, ali ostaja na Planet TV

Urška Pirš, Nejc Simšič Planet TV
Urška Pirš pravi, da njeno oddajo Zvezde Danes ukinjajo, Planet TV to demantiral.

Zmeda na Planet TV. Urška Pirš, voditeljica Zvezde Danes, še ne ve, ali ostaja na Planet TV. Za Novo je povedala, da se oddaja ukinja in da se o nadaljnjem sodelovanju še dogovarja.

"Z menjavo vodstva se oddaja Zvezde Danes ukinja, postavlja se nov program, tako da za zdaj ne morem še ničesar komentirati, ker dogovori še potekajo. Najverjetneje ostajam na Planet TV, ki je razmeroma nova televizija, zato je bilo v zadnjem letu veliko sprememb, a upam, da se bo program z letošnjim letom ustalil in da bodo oddaje ostale,“ je povedala Urška Pirš, Planet TV pa je njene besede demantiral: "Zvezde Danes na Planet TV ne ukinjamo. Uredništvo Zvezde Danes pripravlja prispevke za oddajo Danes od ponedeljka do sobote, ob nedeljah pa je znotraj oddaje Danes daljša oddaja Zvezde Danes.“

Urško, ki je, odkar oddaja ni več vsak dan na sporedu, na Planet TV menda ne videvajo več veliko, smo poklicali za komentar, a se na naš klic ni odzvala. Nam je pa uspelo priklicati njenega sovoditelja Nejca Simšiča, ki je za Žurnal24 potrdil, da ostaja voditelj oddaje, ki bo odslej na sporedu samo ob nedeljah.

Omenjeno oddajo je sicer že v preteklosti doletelo več sprememb. Najprej se je imenovala O!, vodila  pa jo je Špela Jereb. Nato so jo preimenovali in k sodelovanju povabili Nejca Simčiča, zadnja sprememba – prihod Pirševe - pa je odnesla Jerebovo.

Komentarjev 1
  • tomaz 10:15 13.januar 2015.

    Moje mnenje. Ko bodo Telekom prodali,se bo Planet TV verjetno ugasnil , saj se ve zakaj je bil sploh ustanovljen in čemu je namen.