Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Pitt spet v vojaških čevljih

1/2
Dolgo pričakovana vojna drama Bes konec meseca prihaja v slovenske kinematografe.

Brad Pitt se je po filmu Neslavne barabe spet vrnil v obdobje druge svetovne vojne. Zgodba se odvija aprila 1945, ko zavezniška vojska bije še zadnje boje na evropski fronti. Častnik Wardaddy (Brad Pitt) poveljuje šestčlanski posadki tanka, ki jo čaka smrtonosna naloga, zadati rano samemu osrčju nacistične Nemčije. 

Vojna drama v slovenskih kinematografih začenja svoj pohod 30. oktobra. Pod njo se je podpisal režiser in scenarist David Ayer, ki je pozvel resnično vojno zgodbo. "V drugi svetovni vojni si se boril, dokler nisi zmagal ali padel, ali pa so te hudo ranjenega poslali domov. Ob propadanju fanatičnega režima je nastalo okolje, v katerem je bil lahko vsakdo sovražnik – kar je začelo najedati duše bojujočih," je povedal Ayer. 

Poleg Pitta v filmu igrajo še Shia LaBeouf, Jason Isaacs, Scott Eastwood, Michael Pena, Logan Lerman in Jon Bernthal. Izsek in napovednik filma si lahko ogledate v galeriji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.