Magazin > Odnosi in prosti čas
4392 ogledov

Slovenska domina: Plačajo 100 evrov zato, da jih tepe in ponižuje

Nadica Mikolič
1/7
Osebni arhiv
Med strankami Nadice Mikolič, s profesionalnim imenom domina Ksena, tudi znani Slovenci.

Kako ste se podali v ta posel?
S tem sem začela pred osmimi leti. Objavila sem plačljivo številko in oglas: "Pokliči me, vem kaj hočeš, vem, da ne moreš brez mojih ukazov, zaupaš mi lahko vse, kar drugim ne moreš...“ In tako so mi ljudje začeli zaupali stvari, ki jih ne bi niti kakšnemu psihologu. 

Kateri so najbolj bizarni fetiši, ki ste slišali od svojih strank?
Fetišev je res veliko. Najbolj pogost je seveda fetiš na petke in noge, na starejše, fetiš na mamice in medicinske sestre. Nekatere stvari, ki so jih moji klienti že počeli, vsaj tako so povedali, pa so tudi stvari kot je pedofilija in seks z živalmi.

Se s strankami dobivate tudi v živo?
Domina se ne dobiva, domina ima samo seanse, ki potekajo tudi v živo, in je za kliente nedotakljiva. Jaz sem glavna in me morajo vsi spoštovati. Slovenci v osnovi namreč niso spoštljivi. Seanse imam po telefonu, preko spleta in v živo.

Je seks dovoljen?
Veliko novodobnih domin, ki se trenutno oglašujejo, niso prave domine. Dovolijo tudi seks, vendar potem nisi domina. Domine se nihče ne sme dotikati. Stranke se nikoli ne dotikam, neposrednega stika s kože na kožo ni. Dotikam se jih le z rokavicami ali bičem. Jaz ga ne zadovoljujem z roko, to ne gre. Jaz sem gospa.

Pa doživijo erekcijo ob vaših udarcih?
Nekateri tudi, vendar to mene ne vzburi. Na seanso ne hodijo zaradi erekcije, temveč fetiša, ki si ga želijo izpolniti. Zelo veliko Slovencev je radih tepenih, pa tudi Slovenk. Vendar k meni ne more priti vsak, tega more biti vreden. Vsakega klienta pred seanso v živo preverim. Najprej preko Facebooka, nato se slišiva in tudi vidiva pred seanso, da vidim, če je človek normalen.

Ste kdaj že imeli kakšno slabo izkušnjo, da si je kdo dovolil preveč?
Nikoli, saj sem res odločna. Prošnje za odnos so bile in ponudbe, da mi da še več denarja za seks, vendar so to le prošnje. Kaj takega si pri meni dovolijo.

Kaj si ljudje želijo na seansah?
Ljudje mislijo, da mora biti domina zlobna in žleht. Vendar to ni res, domina je prijazna in spoštljiva. To kar je več, pa se plača. "Svinja si, prasec si, odpri gobec," tega si želijo in to se plača.

Pa jih zares udarite, kako daleč greste?
Seveda, to boli, vendar poškodovala ne bi nobenega. Radi so tudi na povodcu, zvezani, moški imajo radi, da jih preoblačim v ženske. Kot sobarice in gospodinje mi nato strežejo. Pogost je tudi fetiš na uniforme.

Kakšna pa je vaša oprava na teh seansah?
Veliko lateksa. Vsak moški si želi žensko v lateksu, tega imam veliko.

Koliko računate, se da s tem dobro zaslužiti?
Seansa, ki traja uro in pol stane, sto evrov. A tukaj ne zaslužim samo jaz. Zasluži operater, preko katerega imam odprto plačljivo številko, zaslužijo ljudje pri katerih oglašujem … A o denarju ne bi rada govorila, ker je najmanj pomemben. Lahko pa povem, da jaz živim le od tega.

So vaše stranke tudi znani Slovenke in Slovenci?
Tudi, seveda, vendar imen klientov nikoli ne razkrijem.

Vas je že kdaj klical kdo, ki sta ga prepoznali po glasu.
Da, se zgodi tudi to.

Ste zasebno samski ali zasedeni?
Nisem poročena, nimam niti partnerja oziroma gospodarja, glede na to, da sem gospodarica. Zakaj? Ker ga enostavno ni. Ne najdem pa ga zato, ker vsi moški varajo. Lažejo in varajo. Skoraj vsi. Tudi ženske. Gospodarica pa si ne more privoščiti, da bi jo kdo prevaral. To me pri ljudeh zelo moti. Zvestoba in spoštovanje sta na prvem mestu. Moški, ki vara, leti. Da ga ne vidim več ...

Domina ni le vaš poklic, menda tak življenski stil tudi živite.
Vsi vedno s čim se ukvarjam. Ne delam nič takega, da ljudje ne bi smeli vedeti. Zelo pazim s kom se družim in katerega moškega spustim k sebi. Dominantna sem tudi v zasebnem življenju in prav vsi me vikajo, že od nekdaj.

So se vam možje sosed in prijateljic začeli javljati, ko so izvedeli, s čim se ukvarjate?
Ne, sem bila zelo presenečena, da tega ni bilo. Vsi so to sprejeli zelo spoštljivo, čeprav se sama rada pošalim iz tega in koga pohecam, da ga bom našeškala po ritki. Če to skrivaš, si mislijo, da tudi lažeš in se sprašujejo vse mogoče, jaz pa sem odkrita in zato zaradi tega kar počnem nikoli nisem imela težav.

Ima tovrsten poklic rok trajanja?
Taka sem se rodila, s tem nastopom in dostojanstvom, in bom taka tudi ostala. Sicer pa je moja prednost tudi ta, da svoja leta dobro skrivam. Čeprav leta niso pomembna.  

Komentarjev 15
  • Nadica MikolicMikol 11:34 27.julij 2016.

    Zakaj pa ne? dominacija je zame prestis je za intelegentne ,da sprostijo svoj um ,in tudi za tiste ,ki v tem niso toliko pouceni ,da se cesa naucijo ,predvsem pa je pomembno da se med seboj vsi spostujemo!

  • KOJAK 23:30 26.julij 2016.

    Si kar predstavljam kakega JJ ali Cerarja vklenjnega kot psa...

  • 280466 17:10 26.julij 2016.

    Malo takih,ki si upajo povedati "naglas" kdo so in kaj delajo, kapo dol Nič spornega ne vidim v tem, itak pa smo slovencijani zavrti kar se tega tiče, a vsak neki fantazira potiho pa u sebi :P Jaz pa mislim, ...prikaži več:P Jaz pa mislim, da bi bilo veliko manj ločitev in razhodov, če bi bili ljudje bolj iskreni do sebe in drugih (partnerjev), jim zaupali tudi tisto, najbolj skrito. Jah, potem pa pljuvate, da nekdo živi od tega, ker pač posluša to, kar vam ne zupajo :) Vprašajte se, zakaj vam ne ? Ob prebiranju komentarjev pa se itak ne čudim, da niste vredni takega zaupanja :) Madam Domina Ksena - moj poklon.