Šport > Nogomet
25 ogledov

Plačal davek za poskus zgladitve odnosov

del bosque casillas EPA
Španski selektor Vicente Del Bosque je razkril svoj pogled na položaj, v katerem se je znašel Iker Casillas.

Španska nogometna reprezentanca je na kvalifikacijski tekmi skupine I za SP 2014 premagala Finsko (2:0). V vratih aktualnih svetovnih prvakov je branil Iker Casillas, ki v Primeri División še vedno greje klop madridskega Reala.

Španski selektor Vicente Del Bosque je prepričan, da so se Casillasove težave začele, ko je poskušal zgladiti spore med Realom in Barcelono. ''Iker je bil zelo pomemben za vzdrževanje harmonije v naši reprezentanci,'' je povedal Del Bosque in dodal: ''Med težkmi trenutki, ko se je pojavila napetost med Realom in Barcelono, je ekipi pomagal, da je še naprej osvajala lovorike, kot na primer Euro 2012.''

Španski strateg meni, da se je Iker s tem zameril radikalnim navijačem, ki harmonijo med galaktiki in Katalonci vidijo kot nekaj nedopustljivega. ''To ni bilo dobro sprejeto, krivci za to pa so radikalni navijači, ki na nogomet gledajo samo s svojega vidika in strasti do svoje ekipe ter nenaklonjenosti do rivala,'' je povedal Del Bosque.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.