Magazin > Film & Glasba & TV
77 ogledov

Planet TV: Kaj se je zgodilo s tema napovedanima oddajama?

skoči Planet TV
Ko je Planet TV predstavil letošnjo jesensko shemo, so poleg nove sezone šova Kmetija: Nov začetek in serije Ena žlahtna štorija napovedali še en resničnostni šov in še eno serijo. Kaj se je zgodilo?

Gre za šov Skoči!, v katerem bi se morali znani obrazi "znajti v vlogi tekmovalcev v najtežji bitki svoje kariere." "Čaka nas adrenalinska tekma v zimskih disciplinah, ki ji vsakič sledi vrhunec. Skok s prave smučarske skakalnice," so poleti zapisali v sporočilu za javnost.

Napovedali pa so tudi serijo Družine na preizkušnji: "Nova slovenska serija, posneta po resničnih dogodkih, nam razkrije, kaj se zgodi, ko se nenadoma prekine najpomembnejša, najmočnejša in najbolj čustvena vez v našem življenju – družinska vez. Dotaknili se bomo preizkušenj in resničnih zgodb, ki jih piše življenje. Pokukali bomo v najbolj intimne misli naših junakov, ti pa bodo poskrbeli za močna čustva in dramatične preobrate družinskih skrivnosti.“

Bomo te oddaje sploh videli, glede na to, da je televizijo zapustil programski direktor Gorazd Slak? "Načrte za prihodnje mesece bomo razodeli v kratkem in takrat bo tudi jasno, kaj je s serijo in šovom, ki ju omenjate,“ so za Žurnal24 povedali na Planet TV, ki novega programskega direktorja javnosti še ni predstavil. Govori pa se, da bo Slaka zamenjal Igor Stoimenov, direktor zabavnega programa na srbski televiziji B92.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.