Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Planet TV z dvema kmetijama!

Kmetija 2015
1/17
Saša Despot
V letošnji sezoni šova Kmetija: Nov začetek bo boj še bolj zaostren, saj bodo tekmovalci razdeljeni v dve hiši, ena je revnejša, druga bogatejša.

Letošnja Kmetija: Nov začetek bo polna presenečenj! Obiskali smo posest, kjer bo potekal resničnostni šov, in na lastne oči videli, da bo boj za obstanek zelo težek. Letošnja novost je ta, da bosta na posesti dve kmetiji, dva doma in s tem dve glavi družine. Trik pa je v tem, da bodo v hiši, ki jo poznamo iz prejšnje sezone, spali tisti, ki pripadajo "revnejši" družini, v novi hiši pa tisti, ki pripadajo "bogatejši" družini. Iz ene hiše v drugo se bodo preseljevali na podlagi zmag v bojih, ki bodo potekali v areni.

V revnejši hiši ima glava družine majhno sobico, v kateri je postelja, ostali člani družine pa spijo na senu. Hiša je zelo majhna in preprosta. Imajo stranišče "na štrbunk", tuša ni. Če ga bodo hoteli imeti, si ga bodo morali zgraditi.

V bogatejši hiši, ki je večja od revnejše, je spodaj jedilnica z balkonom, ki ima veličasten pogled na pokrajino, areno in vrt. V zgornjem nadstropju pa sta spalnici. Prva za glavo družine, druga za vse ostale člane. Tu imajo vsi postelje, glava družine pa ima v svoji sobi celo dvojno posteljo in kavč.

Stanovalci obeh hiš se ne smejo obiskovati, srečujejo se le na trgu in na vrtu, poleg tega pa se lahko pogovarjajo čez ograjo. Lahko si izmenjujejo dobrine, a tega ne bodo vedeli. Vse je prepuščeno igralcem in od njih je odvisno, kako bo potekala igra. V vsaki družini bo šest članov, ki naj bi si bili med seboj enakovredni.

Prenovljena pa je tudi arena, ki ima zdaj tudi zunanji del "poligona", kjer se bodo tekmovalci potegovali za zmago.Dvobojevalca se bosta tako kot lani na boj pripravljala v majhni hiški, ločeno od ostalih, kjer bosta spala na senu in pojedla zadnji obrok pred bojem. Tu bo poraženec tudi napisal poslovilno pismo.

V letošnji sezoni bo boj, kot napoveduje Planet TV, veliko hujši, kot je bil lansko leto, in zdi se, da bomo priča pravim gladiatorskim igram. Skupine se bodo bojevale za skupni obstanek.

Zmagovalna skupina izbere enega, ki gre v Carsko oazo, kjer ima razkošno posteljo, tuš s toplo in mrzlo vodo ter topel obrok.

Komentarjev 4
  • Sebastjan Špacapan 17:03 07.avgust 2015.

    V moji domovini smo imeli cesarja,nikoli carja,zato ustvarjalci odaje premislite o imenih sob.

  • Avatar mike1968
    mike1968 12:49 07.avgust 2015.

    Že čakamo :)http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/112411/kmetija-iii

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:49 07.avgust 2015.

    Revni proti bogatim? No vsaj neki so se naučil od Big Brotherja. Ampak Big Brother ima še veliko drugih zapletov vgrajenih, ima tudi Kmetija? To bo pokazal čas. Sam men se zdi da če vse bazira samo na revni vs. ...prikaži več bogati da bo to premalo.