Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Planet TV zamenjal Manjo Plešnar

teden mode fashion week Manja Plešnar Arhiv Fashion Week
Manja Plešnar razočarana, ker ji na Planet TV niso povedali pravega razloga za prekinitev sodelovanja.

"Slovenski medijski prostor je poln prevarantov in ritoliznežev. To je dejstvo in če sem v čem strokovnjak, je to opazovanje fistinga desnic novinarjev in starlet globoko v rit raznoraznim urednikom, programskim vodjem in direktorjem televizij. Vsi po vrsti so prvovrstne pi***, ker drugače pri nas ne moreš preživeti,“ se je na Facebooku o slovenski kulturi odpuščanja razpisala modna mrha Manja Plešnar, ki je že večkrat doživela, da ji nadrejeni niso povedali pravega razloga za prekinitev pogodbe.

Nazadnje, tako trdi, se ji je to zgodilo na Planet TV, kjer je vsako nedeljo komentirala modne stile znanih osebnosti. "Končno sem našla tisto, kar me navdihuje, tudi idej sem imela nešteto. Bilo je preveč dobro, da bi bilo res. Dokler ni bilo. Prejela sem klic urednice, s katero sva se res zbližali. Povsem sesuta mi pojasni, da pri oddaji ni več denarja. Jaz sprejmem in si mislim, nič zato, so pa vsaj ljudje lepi in iskreni. /.../ Nisem jim zamerila, dokler nisem videla, da so me pravzaprav samo zamenjali s svežim obrazom,“ še piše Manja, ki ugotavlja, da se je ljudem lažje zlagati kot povedati resnico oziroma kritiko, "od katere vsaj ne bi imela zlomljenega srca.“

Manja je za Žurnal24 pojasnila, da z zapisom ne želi delati zdrah. "To sem napisala zase, je pa to, kar piše, dejstvo. Rekla sem si, da se bom prenehala bati za svojo zadnjico in bom povedala tako, kot je.“

Manjo bo zamenjala Ula Furlan, ki se bo odslej ob nedeljah pridružila v studiu Nejcu Simšiču, s katerim bosta v modni rubriki gledalcem predstavila najnovejše modne smernice in ostale modne trende. "Vesela sem zanjo. Spoštujem in obožujem jo. Želim ji vse dobro,“ še pravi modna mrha.

"Z Manjo smo, ko smo zaključili pomladno televizijsko shemo in z daljšo oddajo Planet Zvezde, zaključili sodelovanje. Zapisa na družbenem omrežju Facebook ne bomo komentirali," pa so povedali na Planet TV.

Komentarjev 1
  • h3o 13:38 21.avgust 2015.

    Vsi po vrsti so prvovrstne pi***, ker drugače pri nas ne moreš preživeti. no ja, vsak nekdo, ki je povedal resnico!