Magazin > Film & Glasba & TV
162 ogledov

Planet TV zapušča generalni direktor

Marijan Jurenec mediaspeed
Komercialno televizijo Planet TV sporazumno zapušča Marijan Jurenec.

Marijan Jurenec je sporazumno zapustil mesto generalega direktorja Planet TV. Posvetovalni odbor družbe Antenna TV SL, ki izdaja televizijski program Planet TV, je v sporazumnem dogovoru z gospodom Jurencem sprejel sklep o njegovem odpoklicu z mesta generalnega direktorja.

"Marijan Jurenec je v dobrih dveh letih vodenja podjetja izjemno pripomogel k njegovemu uspehu in razvoju. Planet TV je z njim na čelu postal eden najpomembnejših igralcev na televizijskem trgu. Odličen uspeh je dokaz, da s kvalitetno vsebino in pravo ekipo v zelo kratkem času lahko postaneš tudi prva izbira gledalcev," je povedal Pete Smith, izvršni direktor Antenna Group.
 
"Obema lastnikoma podjetja želim z novim izborom vodstva uspešno nadaljevanje Planetove zgodbe" je povedal Marijan Jurenec, ki svojo pot nadaljuje v svojem podjetju IRV, ki deluje na področju digitalnega marketinga in digitalnih medijev ter upravlja Hudo.com in Content Exchange platformi.

Z odhodom Jurenca naj bi se od Planet TV poslovil tudi programski direktor Gorazd Slak, kot poroča Požareport. Za Žurnal24 je Slak povedal, da je vse odvisno od novega vodstva: "Ko bo prišlo novo vodstvo, bo to moralo odločiti, kaj bodo naredili z menoj. Za enkrat je odšel samo Marjan, kaj se bo zgodilo, bomo še videli." Po informacijah, ki smo jih dobili, naj bi ga zamenjal nekdanji programski direktor Igor Gajič, ki pa zadeve ni želel komentirati: "Težko karkoli potrdim. Nimam komentarja." Gajič je bil na Planet TV programski direktor od februarja 2013 do junija 2014.

Kdo bo prevzel mesto generalnega direktorja za enkrat še ni znano.

Komentarjev 2
  • fritolin 21:43 17.oktober 2016.

    Stajerc mali :)

  • fritolin 21:42 17.oktober 2016.

    Prva izbira gledalcev ????hahahahahahahahahahahPa kje te grki zivijo ????Dobro jih je uspel zmutit staj