Magazin > Film & Glasba & TV
1089 ogledov

Planet TV zavrnil Jano?

Jana Morelj Saša Despot
Planet TV pripravlja novo oddajo z družabno vsebino.

teden mode fashion week Špela Jereb | Avtor: Arhiv Fashion Week Arhiv Fashion Week
Planet TV pripravlja oddajo z družabno vsebino, vodenje pa so zaupali vremenarki Špeli Jereb. Ta pa ni edina vremenarka, ki se je potegovala za voditeljsko mesto, s Planet TV se je namreč dogovarjala tudi Jana Morelj. "Res je, da smo se nekaj pogovarjali, a so nato izbrali Špelco. Jaz ostajam pri vremenu, čeprav bi bilo kot neki nov izziv zagotovo zanimivo. Zaenkrat ostajam pri tem, kar delam, kjer sem tudi zelo domača," nam je zaupala Jana, ki pa je še vedno željna novih izzivov: "Bom videla sproti. Vprašanje, če se zgodi in kdaj se zgodi. Morda; nikoli ne reci nikoli."

Tudi na Planet TV pravijo, da so se z Jano res pogovarjali in si jo kot prepoznaven medijski obraz še vedno želijo v svojih vrstah, so pa tudi pojasnili, zakaj so se odločili za Špelo: "Špela se je na avdiciji odrezala odlično, hkrati pa že pozna celotno ekipo Planet TV in z njo dela že dobro leto, zato se je tehtnica prevesila na njeno stran. Konec decembra je zapustila vodenje vremena, saj se zdaj polno posveča novi oddaji, pustila je tudi svojo redno službo."

Nova oddaja, katere obraz bo Špela, bo zajemala več tem, od družabne kronike (slovenske in tuje) do novih trendov v svetu mode, kozmetike, zabavne industrije in napovedi dogodkov, zgodb o "neznanih" ljudeh z nenavadnimi talenti ter vpogleda v zasebno življenje znanih ...

Komentarjev 5
  • puys 14:46 16.januar 2014.

    Čim manj frisov iz popa, tem boljše za Planet, ki ga še edinega gledam od naših tv.

  • Avatar roksa
    roksa 13:05 16.januar 2014.

    Kak zdrži na Radio1 s tistim zabitim čefurjem!!!!!

  • erikkk 11:37 16.januar 2014.

    Se točno vidi da se izbira bolj po mladosti izgledu