Slovenija
23 ogledov

Plastičen, a zmogljiv

HTC e-8 Žurnal24 main
Plastični HTC One E8 je predvsem zaradi cene obnorel Američane

Ameriški ponudnik storitev mobilne telefonije Sprint je pričel s trženjem plastične različice mobilnika HTC One, ki je tako rekoč v trenutku obnorel Američane. Pametni mobilni telefon HTC One E8 je namreč v prosti prodaji na voljo že za preračunanih 305 evrov, s sklenitvijo dvoletne mesečne naročnine v višini preračunanih 16 evrov pa je aparat na voljo brezplačno. Za relativno nizko ceno pa kupec prejme mobilnik, ki je opremljen z zmogljivo strojno opremo in mu bo le stežka zmanjkalo sape.

Strojna oprema pametnega mobilnega telefona HTC One E8 s plastičnim ohišjem podpira sočasno uporabo dveh telefonskih kartic SIM in bo zlahka prepričala tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike,saj obsega 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, 4-jedrni procesor Qualcomm Snapdragon 801 frekvence 2,5 gigahercev, sistemski pomnilnik kapacitete dveh gigabajtov in vgrajeni pomnilnik s 16 gigabajti prostora, ki ga je mogoče razširiti z uporabo pomnilniške kartice microSD. Za zajem fotografij je na voljo digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk z bliskavico LED, spletnim pogovorom pa je kos spletna kamera kočljivosti pet milijonov točk. Pametni mobilni telefona HTC One E8 je polno združljiv s hitrimi mobilnimi omrežji 4G/LTE, na vgrajenem pomnilniku pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.4 KitKat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.