Magazin > Lepota & telo
65 ogledov

Playboy ukinja nagice!

Žurnal24 main
Od marca 2016 dalje v reviji Playboy ne bo več golih deklet …

Oče najslavnejše revije za moške Playboya, Hugh Hefner, je potrdil idejo enega od odgovornih urednikov, ki je predlagal korenito spremembo, ki jo bodo predstavili marca 2016.

V reviji, tako New York Times, bodo še vedno objavljali provokativne in seksi fotografije žensk, a te ne bodo več popolnoma gole.

"Časi so se spremenili,“ je povedal menedžer revije Scott Flanders in poudaril, da je golota v revijah stvar preteklosti, saj si lahko erotične posnetke vsak ogleda na spletu. Pornografske revije so tako izgubile svojo komercialno vrednost, moč šokiranja in kulturno pomembnost, piše New York Times.

Po podatkih  Alliance for Audited Media je naklada Playboya drastičo padla. Leta 1975 so natisnili 5,6 milijona revij, danes le 800 tisoč. "Dvanajstletnik v meni je zelo razočaran, a odločitev je prava,“ pa je povedal urednik Cory Jones, ki je Hefnerju predlagal prenovo.


Komentarjev 2
  • mijaliza 17:29 13.oktober 2015.

    To bo tako kot odaja top gear zamenjajo voditelje in dobijo odajo 5 gear 2 del......nekak velja pravilo ce se prodaja ne menjaj

  • antitrust 17:15 13.oktober 2015.

    Sami sebe kenslajo ?!