Slovenija > Jaz poročam
40 ogledov

Za sončenje so si izbrali streho garaže

plaža v ljubljani Bralka Žurnala24
Fotografija bralke, ki jo je naslovila s Plaža sredi Ljubljane, dokazuje, da je marsikdo že nestrpno čakal toplejše vreme.

"Štirje nadobudni mladci so si privoščili plažo kar sredi Ljubljane, točneje na Vošnjakovi," pravi bralka, ki nam je fotografije poslala prek storitve JAZ POROČAM.

S fotografije je razvidno, da so si fantje za "martinčkanje" izbrali streho ene izmed tamkajšnjih garaž. Morda se bodo v naslednjih dneh odpravili na morje in se raje tam nastavljali sončnim žarkom.

Do 25 stopinj Celzija

Vremenoslovci za ta podaljšan konec tedna napovedujejo vroče vreme. Termometer bo pokazal nad 20 stopinj Celzija, tudi do 25. "Najtopleje bo predvidoma v soboto, 28. aprila, ko bodo najvišje dnevne temperature lahko marsikje dosegle 28 stopinj Celzija," so zapisali na spletni strani Agencije za okolje RS.

Temperature okoli 25 stopinj Celzija bodo vztrajale tudi v prvi polovici prihodnjega tedna. V dneh od nedelje bo sicer čez dan na nebu nekaj oblačnosti, a verjetnost za nastanek kakšne popoldanske plohe ali nevihte bo ostala zelo majhna.

Tudi ob morju bo približno 20 stopinj Celzija ali nekoliko več. "Morje ima sicer 13 stopinj, a je sonce močno in morje se ob takem času hitro ogreje. Tokrat morda do 15 ali 16 stopinj, kaj več pa verjetno ne," nam je pred kakšnim dnevom povedal dežurni meteorolog Uroš Strajnar in priporočil tudi obisk hribov, saj bo na 1.500 metrih nekje 12 stopinj Celzija, v nedeljo 14. "To so pa že čisto poletne temperature," je povedal.

POŠLJITE NAM FOTOGRAFIJE!

Boste tudi vi ta konec tedna izkoristili za izlet v naravo in se za kratek čas nastavljali sončnim žarkom? Pošljite nam fotografije iz vašega izletniškega kraja in tamkajšnji prvi poletni utrip. Uporabite spodnji obrazec ali pa nam pošljite MMS na številko 4224 (v polje ZADEVA vpišite NAVEZA MMS). Pravila si preberite na tej strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.