Magazin > VIP
69 ogledov

Plesalke ob drogu tekmovale v Ljubljani

ples ob drogu, tekmovanje
1/8
Žurnal24 main
Tekmovalke iz osmih držav so nastopile na tekmovanju v plesu ob drogu. Nastopila je tudi slovenska predstavnica.

V nabito polnem klubu Cirkus so se pred navdušeno množico zbrale plesalke ob drogu iz osmih držav, ki so se pomerile za zmago na tekmovanju. Glavni cilj dogodka je bil razbiti predsodke o plesu ob drogu.

Konkurenca je bila zelo izenačena, a na koncu je lahko zmagala le ena. Tokrat je bila to Avstrijka Nikolett Molnar, ki je za las premagala Rusinjo Ekaterino Lemurskajo in še eno Avstrijko Mono Arbinger.

Na nehvaležnem četrtem mestu je pristala slovenska predstavnica Ekaterina Faskhutdinova, ki se je predstavila tudi v eni od prejšnjih sezon šova Slovenija ima talent. Njen nastop je bil izvrsten. Po tekmi je dejala, da je malo razočarana nad četrtim mestom, a bo to vzela kot izziv za prihodnja tekmovanja. 

Anastasia Sokolova, ki je s Francozinjo Lolo Hilsum minuli vikend v Ljubljani vodila plesne delavnice, je kot sodnica nastopila izven konkurence, pravi presežek pa je bil tudi nastop Hrvata Zorana Simkića. Ples ob drogu še zdaleč ni le ženski šport, prav pri naših južnih sosedih pa se z njim ukvarja precej moških.

V žiriji sta ob omenjenih zvezdnicah plesa ob drogu sedeli še balerina Ana Klašnja in Nikolina Juršič, prireditev pa je povezoval Vid Valič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.