Slovenija
28 ogledov

Plošča JBTZ ni več naprodaj

oglas jbtz bolha.com
Mali oglas, v katerem je uporabnik prodajal spominsko obeležje JBTZ, je bil zaradi kršitev pravil in pogojev uporabe danes zjutraj umaknjen s portala Bolha.com, so sporočili z Bolhe.

Kot smo pisali, je bil oglas neznanca, ki si je nadel uporabniško ime byviden55 na Bolhi objavljen v ponedeljek popoldne. V oglasu je bilo zapisano, da bo plošča z izklicno ceno 50 evrov prodana najboljšemu ponudniku, medtem ko bodo sredstva namenjena v dobrodelne namene.


Oglas odstranili

Oglas so na Bolhi odkrili pri rednem pregledu in ga nemudoma odstranili. "Pri rednem pregledu malih oglasov, ki ga pri največjem domačem spletnem oglasniku Bolha.com izvajamo vsak dan, je bil zasleden tudi mali oglas uporabnika, ki je z oglasom dražil spominsko obeležje JBTZ. Ker uporabnik pri registraciji ni pravilno podal vseh zahtevanih podatkov, smo njegovo uporabniško ime deaktivirali in ga o tem obvestili na naveden elektronski naslov, kot to v skladu s pogoji in pravili storimo v vseh primerih uporabnikov s pomanjkljivimi podatki."

Obvestili policijo

O oglasu so obvestili tudi Policijsko postajo Ljubljana Center. "Ker podjetje Bolha ni pristojno za presojo, ali gre v posameznem malem oglasu za ukradeno blago, je vse nadaljnje ravnanje podjetja lahko le posledica navodil pristojnih organov," so še zapisali v sporočilu.

Komentarjev 1
  • ennanova 10:41 20.avgust 2013.

    Moralni kapitalMoralni kapital je sicer pojem, ki nima povsem jasne definicije, a je povsem jasno, da ni isto kot poštenost, integriteta ali nepodkupljivost. V vsakem primeru pa nam pomaga razumetihttp://za-misli.si/kolumne/uros-crnigoj/1121-moralni-kapital