Magazin > VIP
21 ogledov

Po dveh letih novice o pogrešanem zvezdniku

richard simmons Profimedias
Ameriškega fitnes guruja Richarda Simmonsa več kot dve leti ni bilo na spregled. Razlog za to naj bi bila sprememba spola.

V ZDA se že več kot dve leti sprašujejo, kaj se je zgodilo s priljubljenim Richardom Simmonsom. Govorilo se je, da ga gospodinjska pomočnica proti njegovi volji zadržuje v njegovi hiši. "Niso me ugrabili. Sem v svoji hiši. Ljudje, ki so z mano, dobro skrbijo zame,“ so ga v začetku leta citirali v oddaji Entertainment Tonight, videl pa ga ni nihče ...

Celo republikanski predsedniški kandidat Donald Trump tej izjavi ni verjel, saj je med svojo kampanjo poudaril, da je treba Simmonsa čim prej rešiti.

Simmons pa po pisanju tabloida National Enquirer ni bil ugrabljen, ampak se je iz javnosti umaknil zaradi spremembe spola. Na naslovnici so objavili celo njegovo novo fotografijo. Sedaj naj bi imel malce daljše temne lase, ime pa mu je menda Fiona.

Fitnes guru se na najnovejše govorice še ni odzval, njegov tiskovni predstavnik pa pravi, da ne držijo. Držijo pa informacije, da je moral Simmons pretekli teden v bolnišnico, a ne zaradi spremembe spola, temveč zaradi preobremenjenosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.