Magazin > Film & Glasba & TV
12 ogledov

Po filmu ljubimkala tudi zasebno?

Marca se bomo v naših kinematografih lahko prepričali, ali zares drži, da so prepovedane stvari vedno najslajše.

Psihološki triler Sosedov fant nas bo namreč popeljal po tanki meji, ki nedolžno spogledovanje in čutno hrepenenje ločuje od nevarne obsesije.

Lopezova v vlogi učiteljice

Učiteljico Claire Peterson (Jennifer Lopez) spoznamo na razpotju njenega življenja. Novopečeno mamo samohranilko poleg težav ob skorajšnji ločitvi od nezvestega moža pestijo še skrbi zaradi najstniškega sina in naporno usklajevanje službe in domačih obveznosti. V vsem tem kaosu Claire preprosto odrine svoje potrebe in želje na stranski tir …

Slednje se spremeni s prihodom novega soseda, čednega in prijaznega najstnika Noaha (Ryan Guzman), ki se nemudoma spoprijatelji s Clairinim sinom. Ustrežljiv Noah je zares dober sosed, saj z veseljem priskoči na pomoč pri hišnih opravilih, ne skopari pa niti s pohvalami, kakršnih Claire že dolgo ni slišala. Napetost in privlačnost med njima nevarno narašča, dokler neke noči Claire ne popusti in se vda skušnjavi. Ne sluti, da so se prave težave šele začele, saj Noah ne čuti prav nobene želje po prekinitvi razmerja.

Po snemanju filmu in podelitvi grammyjev, na kateri se je Lopezova pojavila v družbi čednega in 18 let mlajšega Guzmana, so se pojavile govorice, da je med njima tudi zasebno preskočila iskrica. Zvezdnica je namigovanja sicer demantirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.