Šport
32 ogledov

Po golu na tribuno k babici

Alessandro Florenzi je na tekmi med Romo in Cagliarijeme zadel za 2:0, nato pa stekel na tribuno in se poveselil z babico.

Alessandro Florenzi je v zadnjem kolu italijanskega prvenstva po podaji Gervinha zadel za vodstvo sinov volkulje proti Cagliariju z 2:0, nato pa na začudenje soigralcev in navijačev stekel na tribuno olimpijskega stadiona. Trindvajsetletnik je ob navdušenju gledalcev sicer skočil v objem svoji 82-letni babici Aurori, ki je z družino spremljala dvoboj. Babica je od sreče zajokala, manj navdušen pa je bil sodnik dvoboja, ki je Florenziju ob vrnitvi na zelenico pokazal rumeni karton. 

"Ta zadetek želim posvetiti svoji babici. Dejala je, da bo na tekmo prišla le v primeru, če jo bom prišel pozdravit. In to sem tudi naredil. Zahvaljujem se ji, ker je prišla na stadion," je dejal nogometaš, ki je sicer zabil svoj deseti zadetek v dresu Rome, prvega v sezoni.

Za svoj izlet na tribuno in rumeni karton bo moral plačati še kazen. "Moral bo plačati, a to bo naredil z veseljem. To je bil prelep prizor. Videti njegovo babico tako navdušeno in ganjeno ... Želim si še več takšnih scen," pa poteze svojemu igralcu ni zameril trener Rome Rudi Garcia, ki se je še pošalil: "Florenzi je s to potezo tvegal, da postane idol vseh babic v Italiji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.