Magazin > Lepota & telo
98 ogledov

Po hudih obtožbah izgubila 380 kilogramov

Mayra Rosales
1/3
Facebook
Mayra Rosales iz Teksasa je nekoč tehtala 470 kilogramov. Po družinski tragediji je shujšala za 380 kilogramov.

Leta 2008 je svet prvič slišal o Mayri Rosales, najdebelejšo žensko na svetu. Tistega leta je v njeni hiši namreč tragično preminil njen dveletni nečak, ki je utrpel hude poškodbe glave. Krivdo za dečkovo smrt je nase prevzela Rosalesova. Na sodišču je povedala, da je padla in dečka po nesreči pokopala pod svojim težkim telesom. Pozneje se je izkazalo, da je lagala. Dečka je ubila njegova mati, Mayrina sestra, ki so ji nato sodili za umor.

Mayra je krivdo prevzela nase, ker zase zaradi debelosti ni imela več upanja in je želela svojo sestro zaščititi. Po končanih sodnih procesih se je Mayra odločila za korenite spremembe, saj si je želela skrbništvo nad sestrinimi otroki. S strogo dieto in več operacijami je izgubila neverjetnih 380 kilogramov. "Nimam več sladkorne bolezni, previsokega holesterola in previsokega krvnega pritiska,“ se je pohvalila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.