Zdravje > Življenjski stil
19 ogledov

Po kregu z zaročenko odkolesaril v Afriko

Kolesar Profimedias
Ste bili tudi vi kdaj tako jezni, da bi se najraje usedli na kolo in odpeljali daleč stran?

Ko smo jezni, svojo odvečno negativno energijo sproščamo na različne načine. Eni so nasilni, drugi jočejo, se prenajedajo, se izpostavljajo nevarnostim in tako dalje.

Eden koristnejših načinov sproščanja negativne energije je vsekakor telesna aktivnost, saj s tem naredimo nekaj zdravega zase, po fizični aktivnosti pa smo ponavadi manj jezni in boljše volje.

Jeza ga je popeljala v Afriko 

Kitajski mladenič He Ganhui je tudi s telesno aktivnostjo malce pretiraval, piše notizie.delmondo.info. Po kregu s svojo zaročenko je bil tako jezen, da je s prijateljem iz kitajske provinice Guangdong odkolesaril v Afriko.

Prijatelja sta prekolesarila jugovzhod Kitajske, Tibet, Nepal, svoje potovanje pa sta zaključila v Zambiji. “Ko smo prispeli v Afriko, nismo imeli kje spati. Neko noč sva prespala celo ped kočo vaškega poglavarja. Vsi so nas čudno gledali, kot bi bila iz drugega planeta,” opisuje Ganhui.

Želela sta kolesariti naprej, a so jima neke noči v Zambiji ukradli kolesi in nahrbtnika. Na srečo sta imela ob sebi še vedno dokumente in denar, da sta si lahko plačala prevoz domov.

Ganhui je še vedno skupaj s svojo zaročenko, jezno kolesarjenje je bilo učinkovito.

anja.scuka@zurnal24.si  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.